Aanmeldprocedure MMR Agora

Ben je geïnteresseerd in MMR Agora en wil je je graag aanmelden? Dat kan! De aanmeldprocedure bestaat uit 4 stappen en begint met het kennismakingsgesprek. Hieronder kan je meer informatie vinden over de gehele aanmeldprocedure. Het aanvragen van een aanmeldgesprek kan via dit formulier.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf op MMR Agora? Dan is het tijd om je in te schrijven!  De aanmeldprocedure van MMR Agora bestaat uit 4 stappen. Hieronder worden de stappen kort toegelicht:

Stap 1. De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij vragen over wie je bent, hoe het nu gaat op school en waar wij je volgend schooljaar bij kunnen ondersteunen. Download het inschrijfformulier hier en vul deze alvast in voor het kennismakingsgesprek. Het mag er ook na, maar zo ben je alvast helemaal voorbereid!

Stap 2. Na het kennismakingsgesprek kom je naar onze meeloopdag. Tijdens deze middag maak je zelf een challenge en ervaar hoe je het is om op MMR Agora les te krijgen.

Stap 3. Na de meeloopdag vindt er een tweede gesprek plaats waarin we bespreken of Agora echt bij jou past. Op die manier weten wij zeker dat je op de juiste plek terecht komt!

Stap 4. Je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging of je kan starten op MMR Agora.