<p>Werken bij Montessori Mavo Rotterdam</p>

Werken bij Montessori Mavo Rotterdam

De Montessori Mavo Rotterdam (MMR) is een jonge, pionierende school in het hartje van Rotterdam. Onze school biedt een brede brugklas mavo/havo in de onderbouw en mavo in de bovenbouw.

 


Onze school
De MMR, opgericht in 2018, kijkt terug op vijf bruisende jaren van ontwikkeling en heeft dit jaar de kroon op haar werk gekregen: de officiële Montessori erkenning van de Nederlandse Montessori Vereniging. De Erkenningscommissie gaf in haar feedback terug: Jullie laten leerlingen het uiterste uit zichzelf halen: jullie willen bouwers van de toekomst afleveren en daarin zijn jullie geslaagd.”

Ons team
Het team van de MMR is klein, hecht en gedreven. Het onderwijs wordt vormgegeven rond de principes van het montessorionderwijs voor het voortgezet onderwijs. Hierin zijn de drie brede ontwikkelingsdoelen terug te zien: zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In de lessen kom je dit met name tegen in het werken met aftekenkaarten, keuzemogelijkheden, samenwerkingsopdrachten en reflectie. In onze projecten, die wij zelf ontwerpen, worden vakgebieden met elkaar verbonden en wordt de buitenwereld verkend. Een creatieve component daar altijd in terug te vinden. 

We bieden:
- Een grote overkoepelende organisatie met (doorstroom)mogelijkheden
- Met de SARO Academie bieden we onze collega’s een breed palet van cursussen, coaching en evenementen. 
- Alle schoolvakanties en de CAO-VO
- Loopbaanperspectief binnen een schoolbestuur van 52 scholen. 
- Je wordt collega van 2300 enthousiaste collega’s die op PO- en VO-scholen zich dagelijks inzetten voor zo goed mogelijk funderend onderwijs voor Rotterdamse leerlingen.

SARO Open Deuren Week

Kom sfeer proeven van jouw potentiële nieuwe werkplek en nieuwe team! Om een goed beeld te krijgen van onze school en de leerlingen ben je van harte welkom op:

Vrijdag 17 mei van 13.30 tot 16.30 uur, Walenburgerweg 35 B
We zijn heel benieuwd naar jou!

Dit zijn onze vacatures: