<p>Nieuwe leerlingen</p>

Nieuwe leerlingen

Wil je een voorproefje van onze school? Kijk dan verder op deze website bij BLOG en FILMPJE. Daar vind je berichtjes en kortere en langere filmpjes. En kom ook gerust langs in ons gebouw aan de Walenburgerweg. Dit kan op een van onze open lesmiddag de open dag. Maar je kan ook met je klas langskomen, of alleen. Maar dan een afspraak met ons.Wie, wat, waar?

In de loop van het schooljaar organiseren we open dagen en andere activiteiten om kennis te maken met leerlingen van de basisschool en hun ouders. Klik op ‘kennismaken’ om te zien wat we allemaal organiseren en voor welke activiteiten je je kunt opgeven.

Aanmelden van nieuwe leerlingen verloopt in Rotterdam via een vaste procedure - klik op ‘aanmelden’ om te zien hoe dat in zijn werk gaat en hoe je op onze school kunt komen als nieuwe leerling.

Scholengids

In de VO Gids kun je veel handige informatie vinden over scholen in Rotterdam, het is een tijdschrift waarin de scholen zich presenteren. De VO Gids staat ook online en op deze pagina kun je de presentatie van onze school vinden.