<p>Nieuwe leerlingen</p>

Nieuwe leerlingen

Op onze school krijg je de ruimte en een voorproefje daarvan kun je vinden op deze website. Kijk gerust rond en kom ook eens langs in ons gebouw aan de Walenburgerweg. Daar zie je in het echt wat je met onze ruimte kunt doen en wat de ruimte met jou doet. 
In deze tijden van Corona zullen wij wat meer online doen en het aantal bezoekers wat meer verspreiden. De aanpassingen vermelden wij op onze website. Maar je kunt ons ook altijd even bellen natuurlijk om te vragen hoe je kennis kan maken met onze school.

Wie, wat, waar?

In de loop van het schooljaar organiseren we open dagen en andere activiteiten om kennis te maken met leerlingen van de basisschool en hun ouders. Klik op ‘kennismaken’ om te zien wat we allemaal organiseren en voor welke activiteiten je je kunt opgeven.

Aanmelden van nieuwe leerlingen verloopt in Rotterdam via een vaste procedure - klik op ‘aanmelden’ om te zien hoe dat in zijn werk gaat en hoe je op onze school kunt komen als nieuwe leerling.

Scholengids

In de VO Gids kun je veel handige informatie vinden over scholen in Rotterdam, het is een tijdschrift waarin de scholen zich presenteren. De VO Gids staat ook online en op deze pagina kun je de presentatie van onze school vinden.