Jouw profiel

Op peppels.net heb je een eigen profielpagina, die je met foto’s en filmpjes helemaal maakt zoals je zelf wilt. Met Peppels kan je werkplannen maken (en bijhouden hoe ver je met alles bent), een blog schrijven, feedback vragen en nog veel meer. Gewoon op je computer, tablet en telefoon.

Bewijzen

De docenten zetten hun opdrachten en datums voor proefwerken in Peppels. Zo kun je voor een langere periode plannen wanneer je wat gaat doen. In de bespreking met je coach kunnen jullie hier samen naar kijken. Je werkstukken, foto’s en filmpjes zet je allemaal op Peppels - dit zijn de  ‘bewijzen’ dat je vakken hebt afgerond. Aan je vrienden en ouders kan je een link sturen en om commentaar vragen.

Reflectie

In het werklog schrijf je steeds een ‘reflectie’ over wat je aan het doen bent, en ook daar kun je het weer met je coach over hebben. Je kan ook medeleerlingen laten meekijken en om feedback vragen. Zo leren jullie van elkaar. Na vier jaar bij ons op school heb je een uitgebreid portfolio, waarin je laat zien wat je allemaal geleerd en gemaakt hebt en welke vaardigheden je onder de knie hebt. Dat is een mooie springplank voor je vervolgstudie en je toekomstige beroep!