09:00 - 09:45 MMR-uur / Coaching
Maandag! Ik maak een plan voor deze week en kijk waaraan ik vandaag ga werken. Eerst maak ik mijn opdracht voor Engels af (yes!) en daarna begin ik alvast te leren voor het proefwerk Nederlands van vrijdag.

Minstens een keer in de week spreek ik mijn coach - soms in m’n eentje en soms in een groepje. Samen kijken we naar onze planning en opdrachten.

09:45 - 10:45 Les 1: Engels
Goodmorning class! Ik luister naar de uitleg van de docent over de voltooid verleden tijd. We've been there. Daarna werk ik met Kim verder aan het plan voor ons filmpje Lost in Rotterdam.

10:45 - 11:00 Pauze
Kim en ik ploffen neer op de bank in de huiskamer en maken plek voor Mounir en Emma.

11:00 - 12:00 Les 2: Wiskunde
De docent legt uit hoe je de oppervlakte uitrekent van rechthoeken en driehoeken. De eerste paar sommen maak ik samen met Koen en de rest maak ik daarna snel af.

12:00 - 13:00 Les 3: Mens & Maatschappij
De docent vertelt hoe de democratie in Nederland werkt en daarna verdelen we de klas in politieke partijen om te discussiëren. Spannend!

13:00 - 13:30 Pauze
Met z'n vieren ploffen we neer op een bankje in de tuin en eten ons brood op.

13:30 - 14:30 Les 4: Gym
We lopen binnendoor naar de gymles, omdat de gymzaal gewoon in ons gebouw is. Ons team wint op het nippertje met handbal.

14:30 - 15:30 MMR-uur
Kim en ik gaan de stad in om het filmpje voor Engels op te nemen. Midden op de Lijnbaan doet zij net of ze een Engelse toerist is, op zoek naar de Markthal. We zijn maar net op tijd terug op school voor het leukste deel van de dag: project!

15:30 - 16:30 MMR-uur | Project
Vorige week is ons groepje een nieuw project begonnen, over brood. Projecten zijn zo chill omdat het thema te maken heeft met verschillende vakken, zoals nu met Nederlands, biologie en economie.

Nu snel naar huis voor basketbal - geen huiswerk, want dat heb ik allemaal al op school gemaakt!